به گزارش میراث آریا، خیرالنساء امیری با تاکید بر اینکه استاندارد هتلها، مراکز و اماکن اقامتی، متضمن ایمنی و سلامت مسافران در سفر است، گفت: در طرح استاندارد سازی اماکن اقامتی و گردشگری، اولویت اجرای طرح با تاسیسات و مراکز اقامتی و پس از آن مراکز پذیرایی و سایر موارد است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان های چابهار و دشتیاری افزود: استاندارد هتلها و مراکز اقامتی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و استاندارد و قوانین خاص خود را دارد. این استانداردها، برای تمامی مواردی که در یک هتل لازم هست قانون و شیوه خاصی را تعیین و مشخص کرده است.
او در ادامه از انتخاب و تعیین شرکت عامل تطبیق معتبر زیر نظر وزارت میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی که دارای مجوزهای تایید شده در این زمینه است، خبر داد.
امیری با اشاره به ماده ۱۲ قانون استانداردسازی مراکز اقامتی و گردشگری و هتلها، گفت: براساس این ماده در هریک از تاسیسات گردشگری که موفق به دریافت گواهینامه استاندارد کیفیت خدمات گردشگری شدهاند، نرخ اتاق، اغذیه و سایر خدمات توسط بهرهبردار پیشنهاد شده و پس از تایید تشکل صنفی گردشگری و تایید نهایی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، یک نسخه از آن به منظور نصب در واحد مورد بهرهبرداری ارسال میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان های چابهار و دشتیاری تصریح کرد: با اجرای دقیق و کامل طرح استانداردسازی، واحدها و مراکز اقامتی که حد نصاب را دریافت کنند، مشمول اخذ گواهینامه استاندارد میشوند و برای ادامه فعالیت مشکلی نخواهند داشت.
او گفت: حدود ۲۱ واحد اقامتی شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر و مجتمع گردشگری مشمول این طرح در شهرستان چابهار هستند.
انتهای پیام/
نظر شما